Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies

5.0
Jessy Mijdema
vandaag

Precies op het aangegeven tijdstip bezorgd. Netjes verpakt en opgemaakt geleverd.

Wendy Beurskens
vandaag
Elka Berberich
gisteren
Sonja en
gisteren

Het eten was heerlijk maar onze bestelling kwam een uur te laat omdat ze kwijtgeraakt was.

Konsten
gisteren

Vooral veel rijst voor dat geld…

Ell
gisteren

Zo als altijd weer heerlijk en goed verzorgd

Peter
gisteren

Hele complete en gevarieerde sushi’s. Veel ingrediënten en mooie toppings.

M.Velleman
19 mei 2022

Heerlijk gegeten

Coenen
19 mei 2022

Altijd weer een feestje!!!

Cas
18 mei 2022
Tamara
16 mei 2022
H. Driessen
15 mei 2022

Zoals altijd,👍.

Eveline
15 mei 2022
van Wijlick
14 mei 2022

Heerlijke sushi. Alleen zouden we iets kunnen doen aan die grote eenmalig gebruikte plastic bakken waar ze in komen. Ik werd er op geattendeerd door mijn zoon van 12 en ik vind dat hij wel gelijk heeft!

Jan
13 mei 2022

Het viel ons direct op dat de hoeveelheid zalm flink was afgenomen t.o.v. onze laatste bestelling. Nu kan dit uiteraard liggen aan de verhoogde prijzen van de producten, maar wellicht is het mogelijk om dan een optie aan te vinken bij het gerecht dat je tegen een meerprijs extra zalm erbij kunt krijgen. Deze bestelling was helaas een teleurstelling.

Jimmy Reinders
12 mei 2022

Had de mexican chicken roll eens uitgeprobeerd, ben wel fan van de guacamole en tortilla maar de volgende keer toch weer vis. Maar voor de afwisseling wel eens aan te raden.

Sonja Lommen
12 mei 2022

Helaas zaten er geen bramen en mango en weinig aardbeien bij de pokebowl Verder lekker

van Hugten
11 mei 2022

We hadden bezorging gevraagd om 18:30. Het werd om 17:30 bezorgd. Hadden geluk dat er iemand thuis was. Echt 1 uur eerder bezorgd. Als er niemand thuis was geweest hadden we de sushi misgelopen ?

X
11 mei 2022

Top zoals altijd

Anja
11 mei 2022

Heerlijke pokebowl, goede kwaliteit. Bezorging op de juiste tijd en zeer vriendelijke bezorgster.

Dénes Berzsenyi
9 mei 2022

Altijd weer lekker, mooi opgemaakt en een zeer goede kwaliteit. Weer super tevreden. Echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debbu
8 mei 2022
H. Driessen
8 mei 2022

Helemaal oke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil vander sande
8 mei 2022

Top

T
8 mei 2022

Lekker gegeten, goede kwaliteit, mooi geserveerd op een schotel. Aanrader!

Erika Bakker
8 mei 2022
Fam liedtjens
7 mei 2022

Het was super ik kreeg het al vast voor moederdag

Jeanine
7 mei 2022
Cindy
6 mei 2022

Eddy's kapsalon...heerlijk!!

Mandy Roulaux
6 mei 2022
Martijn
6 mei 2022

De kwaliteit was niet zoals we gewend zijn. Eddy's koekjes waren niet zo lekker als normaal en het onderste koekje was veel te hard gebakken. Viel erg tegen dit keer, is normaal het lekkerste van alles. Tevens was de Spicy Tuna Roll dit keer zó spicy, dat bij iedereen de mond in de fik stond. Veel te spicy en normaal ook niet zo erg, dan is het gewoon aangenaam. Jammer en dus dit keer ontevreden.

Daniela
4 mei 2022

Doordat de stukken zo groot zijn dat ze niet in 1x in de mond passen gaat de smaak ervaring helaas een beetje verloren. Verder tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart van Kleef
2 mei 2022

Prima smaak, heerlijk!

Patrick van Vulpen
2 mei 2022
Thijssen
2 mei 2022

Hi Team Eddy’s, we hebben al eerder van jullie sushi burritos mogen genieten. Altijd top, ook vanavond weer. Echter waren de chippies die erbij zaten dit maal taai, proefden muf, zijn we niet van jullie gewend. Voor de rest helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

shirley
1 mei 2022

top😍

P
1 mei 2022

Sushi goed. Website om te bestellen niet klantvriendelijk. Waardebon niet in te leveren bij afhalen, dat is erg jammer.

Jenny
1 mei 2022

Super meegedacht na een foutje van mij met bestellen! En heerlijke PokeBowl.

Adriënne
30 april 2022

Mogelijk een oplossing vinden voor het plastic gebruik?

Esmee
30 april 2022
Ronald
30 april 2022
Kim
29 april 2022

Mijn logeetje Pleun en ik hebben heerlijk gegeten!

Barth Van Hout
28 april 2022
Tamara
28 april 2022
Bergman
27 april 2022

We miste de sausjes en bij behorende spullen. IVM Koningsdag kan ik het wel begrijpen

Josien
27 april 2022

Als altijd heerlijk !

Suzan Ewalds
27 april 2022

Bestelling een uur te laat geleverd. Eten zelf was wel lekker

Johan Driessen
27 april 2022

Geen opmerking,alles top en heeeel lekker.dank jullie wel.

Fabian Timmermans
27 april 2022
Lisette
25 april 2022

Fantastisch! De bestelling werd zelfs in kratjes gezet zodat ik het beter mee kon nemen. Mijn collega's in Nijmegen waren enthousiast!

Ine van Wijlick
25 april 2022

Suschi en spare Ribs besteld . De spare ribs waren lekker maar de suschi was echt niet vers . De sla was verwelkt de carpaccio was helemaal verkleurd en de kip was oud . Voor zoveel geld vind ik dat echt niet kunnen. Echt heel erg jammer al heel vaak bij jullie besteld altijd supergoed . Maar deze keer echt niet . Jammer zou niet snel meer bestellen. Mvg Ine van Wijlick

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ine
24 april 2022

Stipt op tijd en wederom heerlijk!🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjeng
24 april 2022

De lekkerste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
24 april 2022
Sandra
24 april 2022
Neuray
23 april 2022

Voor de 2de keer ontbraken de zoete aardappelchipjes. Gemeld aan de bszorger.

Tamars smits
23 april 2022

Het was weer heerlijk!

Anne
23 april 2022
Thijs Bovendeerd
23 april 2022

Heerlijk👍

Anita
22 april 2022

Geweldig en weer lekker gegeten...en weer eens wat nieuws geprobeerd...en zeer tevreden...Toppy

Marlies hendrix
18 april 2022

Toppers . Fijne Paasdagen

Marie-jose Nefkens
18 april 2022

Zag er prima verzorgd uit. En het smaakte voortreffelijk.

Hans Geurts
18 april 2022

Veel kleurstoffen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koos
18 april 2022
Juul
17 april 2022

Sushi was heerlijk! Het fijne aan eddies sushi is dat ze iets speciaals maken voor de vegtariers ipv saai alleen avocado en rijst! Daarom is de prijs het zeker waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie kortooms
17 april 2022

Helaas was dit de minste ervaring met eddy sushi tot nu toe, 1x verkeerde rol gekregen, besteld om 16:00 kwamen aan om 16:15 en de bestelling was niet gemaakt. Komkommer zat niet of amper in sushi. Geen compensatie gekregen....

Patricia
16 april 2022

Prima 👌🏻

Chloe
16 april 2022

Hoi! Ik bestel regelmatig bij jullie en altijd lekker! Maar deze keer vonden we de zalm echt niet lekker en totaal niet vers. Ook de tsunami rol zat geen garnering op en de garnaal was al helemaal zacht Ik weet dat dat ook door de levertijd kan komen maar dat was binnen een uur dus daar kan het niet echt aan gelegen hebben denk ik…. Ik wil niet klagen want ik ben altijd super tevreden! Maar wilde het wel even doorgeven.

G lenselink
16 april 2022

Was weer lekker

Marijke
15 april 2022

Altijd heerlijk en goed!

Tamara
15 april 2022
Stef
14 april 2022
Mutter Yvette
10 april 2022

Het was weer heerlijk, ziet er altijd prachtig uit, een culinair kunstwerk. ZALIG

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meike Kessels
10 april 2022
Johan driessen
10 april 2022

Op en top,heerlijk gegeten.ga zo door,goeie kwaliteit geleverd.

Wim Schouenberg
10 april 2022

Top Sushi van hele goede kwaliteit. Maar uiteindelijk vind ik het toch wel iets te duur. Niet genoeg voor twee personen, dus een meer moeten nemen en dan ben je meer dan 40,00 Euro kwijt.

Franco Sechi
9 april 2022

Zoals altijd weer top geleverd en lekker gegeten!!!

Chalon
9 april 2022

Weer heerlijk genoten van de lekkerste sushi

Y.
9 april 2022
Evie
8 april 2022

Goede service, bestelling stond klaar op afgesproken tijdstip

Tonni
7 april 2022
Rene Bloemers
5 april 2022

Bezorging was niet compleet. Uiteindelijk wel netjes opgelost.

Meike Testroote
5 april 2022
m
5 april 2022
M.Velleman
4 april 2022

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke
4 april 2022
Huub Leurs
4 april 2022

Lekker en degelijk verlopen. Aan iedereen aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Neuraij
4 april 2022

We hadden 2 x de tsunamirol besteld. Bij beide rollen misten we de zoete aardappelchips. Verder was het heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
4 april 2022

Was weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
3 april 2022
Ilona
3 april 2022

Wat kan ik zeggen, gewoon lekkerrrrrr!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AD
2 april 2022

De sushi was weer verrukkelijk alleen helaas 3/4 uur te laat en er zat dit keer helaas ook geen sojasaus, stokjes en wasabi bij.

Petra
2 april 2022

Heerlijke sushi, snelle bezorging door aardige bezorger

Fam. Piket
2 april 2022

Echt heerlijke sushi. Als je hier sushi hebt gehaald hoef je nergens anders meer sushi. Toppie👍🏻

Bjorn
2 april 2022

Bezorging kwam ruim op tijd, presentatie van het eten uitmuntend! Precies zoals verwacht werd!

Jaqueline Gubbels
31 maart 2022

Helaas deze keer niet goed bevallen. Bezorging is verkeerd gegaan. Eerst op ander adres bezorgd, daarna opgehaald en daardoor te laat bezorgd bij ons. Ik vind het hartstikke onhygiënisch om wat eerst op een ander adres is bezorgd daarna bij ons af te leveren, zeker in een tijd waarin er nog steeds corona is en buikgriep heerst. Gebeld, vriendelijke mevrouw aan de telefoon. We zouden een kortingscoupon krijgen van 10% op de volgende bestelling maar tot op heden niet gezien in de mail of op de telefoon.

Syll
30 maart 2022

Wauw dit treft alles, gewoon te lekker.

Stef Sampers
29 maart 2022

Zoals elke keer weer een 10+! Perfectie! De enige manier waarop dit eten nog beter gemaakt zou kunnen worden is als Eddy zijn chefs opstuurt en het hier thuis ter plekke klaarmaakt!

Hanneke
28 maart 2022

Heerlijk zoals altijd! Alleen was de bezorger 35 minuten vroeger dan de gevraagde tijd. Ik begrijp dat jullie nooit exact op het gevraagde tijdstip kunnen komen, maar het verschil wordt steeds groter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WERNER BACKES
27 maart 2022
Rocca Timmer
27 maart 2022

Echt de allerlekkerste spareribs die ik ooit gehad heb

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
26 maart 2022

Cashew chicken roll had nauwelijk cashews, erg jammer. Verder: heeeeeerlijk!

Marieke
26 maart 2022
Wouter
26 maart 2022

Heerlijk, voor 19:00 besteld en precies om 19:00 was het er. Top!

Van Steenkiste
26 maart 2022

Was weer heeerlijk!!

Kiek Lucker
25 maart 2022

Altijd een feestje om bij Eddy’s te bestellen. Overheerlijk, op tijd bezorgd en het ziet er ook nog eens schitterend uit

Vissers
25 maart 2022

Vandaag onze heerlijk gewonnen Veggie roll gegeten! Onze dochter had niet eens door dat het Veggie was ;) ook de cookies waren weer verrukkelijk!

C. Schoolmeesters
25 maart 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten en prima bezorgservice 👌

Janssen
23 maart 2022

Zoals gewoonlijk; verrukkelijk!

Vince
23 maart 2022

Helaas hadden we deze keer volledig de verkeerde bestelling ontvangen.

Margo
22 maart 2022

Het was weer super lekker en goed verzorgd!!

Rob
22 maart 2022

Bestelling goed controleren bij afgeven. Bij 2 pokebowls zaten geen garnalen omdat de tas omgevallen was.

maja
21 maart 2022
Angele de voogd
21 maart 2022

Vond de rijst erg plakkerig, klef, afgelopen week was het verser naar mijn mening

Patty
21 maart 2022

Top zoals altijd! En bezorging zoals gewenst :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Neuray
21 maart 2022

Één sushirol vergeten te leveren, maar zonder problemen een uurtje later nageleverd.. Goed opgelost!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JB
20 maart 2022

Top! Bezorger zeer correct en precies op tijd, sushi heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maartje Fieten
20 maart 2022

Bezorging 1 sterretje minder, omdat ze erg vroeg was. Hadden om half 6 besteld, maar ze was er al bij 25 minuten eerder. Nu waren we gewoon thuis, maar het had natuurlijk gekund dat we ergens heen waren gewest en dan hadden gezorgd dat we uiterlijk om half 6 thuis waren geweest. Dan had ze voor een dichte deur gestaan. Eten zoals altijd overheerlijk 😋👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
20 maart 2022

Erg lekker! Voor de eerste keer burrito‘s. Vult goed! Voor herhaling vatbaar.

Anoniem
20 maart 2022
M.Faessen
18 maart 2022

Heerlijk! Elke keer weer een feestje!

Tiny
18 maart 2022

Sinds lange tijd weer eens een zalm/tonijn burrito besteld, zo lekker!!

Bo van den Berg
17 maart 2022
Ada
16 maart 2022

De zalm smaakte niet vers, ben ik niet gewend van eddy’s sushi

H. Driessen
16 maart 2022

👍

Hay
15 maart 2022
Marcel
14 maart 2022

Correcte levering en de lekkerste sushi zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Velleman
13 maart 2022

Wat wij miste was het sausje en de bloemetjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sarina Verbunt
13 maart 2022

Ruim van te voren besteld maar werd niet op aangegeven tijd geleverd. Enige minpuntje (moesten nog iets opwarmen, dus konden later eten). Het eten zelf was overheerlijk!

Gubbels
13 maart 2022

Altijd op tijd en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
13 maart 2022

Besteld voor 20.00 uur! 19.10 uur ging de deurbel, zat een warm gerecht bij, veel te vroeg!!

Marion Christis
13 maart 2022
Tessa
13 maart 2022
Marina
11 maart 2022

De cashew was ver te zoeken op de chicken cashew rollen er zat minder kip in als normaal

Ans Ewals
11 maart 2022

Prima bezorging en heerlijke sushi 👍

Kim
11 maart 2022

Goede service en vriendelijke bezorging, zoals altijd!

Jacobs
11 maart 2022

Altijd goed!

Danielle van Eijk
9 maart 2022

We hadden 3 rollen besteld. Ze waten werkelijk weer heerlijk. Crispy chicken, tsunami en surf&turf. Dat zijn voor ons de herrlijkste rollen. Slim om bij de tsunami de chips apart te doen, op deze manier blijven ze lekker vers.

Frank
8 maart 2022

Weer erg lekker en bezorging ging lekker vlot. Graag zou ik nog willen weten hoe ik de spaarpunten in de app kan bijhouden.

Dees
7 maart 2022

Miste alleen de zoete aardappel chips bij een Picasso.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
7 maart 2022

Bestelling werd op tijd afgeleverd en het was heerlijk, en bovendien zag het er prachtig en verzorgd uit. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
7 maart 2022

Gisteren voor de eerste keer Sushi besteld bij Eddy's Sushi! Waauw wat een kwaliteit. Super heerlijke Sushi en Yakitori. Ook de opmaak van de gerechten ziet er top uit! Alles zeer professioneel verpakt. Echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

erma lalin
7 maart 2022

netjes afgeleverd , op tijd zoals geschreven , smaakte heerlijk, en voor herhaling vatbaar . zal het zeker bij familie aanbevelen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
6 maart 2022

Altijd vers en heerlijk, ziet er tip top uit. Makkelijk met bestellen. Snelle en vriendelijke service. Je betaald wat meer maar zeker de moeite waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiny Janssen
6 maart 2022

Heerlijk gegeten, alles perfect. We komen gauw weer 🥰

Rianne
6 maart 2022

Het was wederom verrukkelijk! 😋😋

Irene Janssen
6 maart 2022

Heerlijke sushi, alleen de dames bij de afhaal balie mogen klant vriendelijker zijn

Karin faassen
5 maart 2022
Wil van der sande
5 maart 2022

Was weer top

Jeanine Wienhoven
5 maart 2022
Esther Honig
5 maart 2022

Was weer top!!

M
4 maart 2022

Stipt op tijd en super lekker!

Tamara
4 maart 2022

Weer super gegeten. Fin dat er wordt aangegeven hoe laat het eten komt. Het begint wel op te vallen dat dit altijd minimaal 15 minuten later is dan de tijd die we zelf kozen.

Tamaico
4 maart 2022

Top! As always!

Carolien van Rijn
3 maart 2022
J.C. Duijs
1 maart 2022

Ik had de bestelling voor 17:45 uur besteld. Om17:00 uur was die er al. Opzich niet erg, want koud worden is hier niet van toepassing, maar voor hetzelfde geld was ik pas later thuis geweest, bv om 17:30. Misschien verstandig om bij her plaatsen van een order erbij te vermelden dat de bezorgtijd kan afwijken. Maar belangrijkste: het was héérlijk!

De Grip
1 maart 2022

Wederom heerlijk gegeten. Thx

Gaby
1 maart 2022

Spicey chicken was erg spicey 😅 Bezorging was weer top! Ruim op tijd

Bart van Kleef
28 februari 2022

Goede kwaliteit, op tijd klaar om af te halen.

Fouad
28 februari 2022
Tamara
28 februari 2022
Saverio Ulfo www.ratstyleshop.nl
27 februari 2022

Bedankt nog voor de service🙏🙂❤️ Gewoon top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
26 februari 2022
Linda
26 februari 2022

Heerlijk. Een rol was 'omgekiept', maar dat werd door de bezorger gemeld en er werd gevraagd of het een probleem was. De smaak goed. Leuk kidsmenu.

Diana Driessen
25 februari 2022

Sushi is altijd goed, alleen waren jullie nu voor de tweede keer de groente chips vergeten bij de veggie picasso, dat vinden we juist zo lekker. Verder alles naar wens.

Esther Ummenthum
24 februari 2022

Heerlijke sushi gemaakt van super verse producten. Echt een aanrader!

Andrea
23 februari 2022

Super lekkere sushi met aandacht voor de jarige onder ons! Echt top douze points voor Eddy.

Ben de Wit
23 februari 2022
Hay javobs
23 februari 2022

Al weer de derde keer op rij dat de bestelling veel later was dan gepland jammer

Paul Stienen
23 februari 2022

Producten en bezorging akelig perfect !!

Jaqueline Gubbels
21 februari 2022

Het was weer heerlijk, netjes opgemaakt!

Danny Schouren
21 februari 2022

Blij verrast door de riceless sushi!!!

Wendy van Doorn
21 februari 2022

De sushi was heerlijk. Alleen wat jammer is dat als je de sushi wou pakken valt hij uitelkaar dat was minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D. Maassen
21 februari 2022
Miriam Bouten
21 februari 2022

Heerlijk eten!! Top bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susanne Gubbels
20 februari 2022

De derde review achter elkaar.Dus ook hierbij weer jammer van de 3 keer te moeten bestellen en 3 keer bezorgkosten en 3 keer transactie kosten te betalen.Ook bij deze bestelling weet ik niet meer precies welke deze is, maar de wrap was ook super lekker en de koekjes ook.De brownie ziet er fantastisch uit, maar erg droog

Susanne Gubbels
20 februari 2022

Wij hebben in 3 keer besteld, vanwege inlevering van cadeaubonnen.Jammer van de 3 keer bezorgkosten en 3 keer transactie kosten van ideal.Het ziet er allemaal super mooi uit en de smaak is prima.Ik weet niet meer precies welke bestelling bij welke review hoofd.Maar de veggie sushi burger was super lekker wel lastig te eten trouwens

Shirley
20 februari 2022

Zoals altijd lekkere sushi. Fijn op tijd bezorgd door top personeel.

M.Velleman
20 februari 2022
Susanne Gubbels
20 februari 2022

De eerste indruk was Wauw.Wij persoonlijk vonden de sushi's te dik, waardoor ze lastig te pakken zijn en daardoor ook niet in 1 keer in te mond gaan.En ik vond het jammer dat ikaar 1 cadeaubon kon inleveren.Dus ik heb 3 bestellingen moeten doen voor mijn bonnen op te maken, waardoor ik ook 3 keer bezorgkosten moet betalen op hetzelfde adres en ook 3 keer transactie kosten met ideal

Jaap jansen
20 februari 2022

Super lekker! Prima op tijd!! Snel weer!!

Peter Dorssers
19 februari 2022

Super , lekker 🤤 snel 🥳🥳🥳

Britta Janssen
19 februari 2022

heel erg goed verzorgd, bestelling op gekozen tijd klaar. het eten is super vers en lekker, leuke mensen. geweldig gewoon

Marijn
19 februari 2022

Weinig saus erbij, mss weggewaaid toen het werd afgegeven

Sandy
18 februari 2022

Had per ongeluk op afhalen geklikt ipv bezorgen . Eddy gebeld en binnen 10 minuten sushi thuis bezorgd ! Geweldige service super bedankt xxx

Richard
18 februari 2022
John
18 februari 2022

Vorige keer was alles top, deze keer waren er enkele omgevallen komt misschien door het weer.

Janine
18 februari 2022

Eddy's Sushi, het was weer super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anique
18 februari 2022
fp
17 februari 2022

eten top. pakket bij onze goede buren op hetzelfde adres bezorgd. gelukkig hebben ze het niet opgegeten

.
16 februari 2022

☝🏼

Frenk Steegh
16 februari 2022

Eten was Top. Bestellen via site ging via wat vertraging, kan aan eigen netwerk gelegenhebben.

Loes Nijssen
15 februari 2022

Heerlijke sushi; kortom genieten! Top bezorging: op tijd en vriendelijk.

Liedeke
14 februari 2022
Marion Christis
14 februari 2022
Leo Corneth
14 februari 2022

Extra setje stokjes….. 😂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
14 februari 2022

Was weer heerlijk genieten!! Dank jullie wel en wederom complimenten voor de chef!

Marinka Koopmans
14 februari 2022

Fantastische service!! In de bezorgen was iets fout gegaan en jullie hebben dit top opgelost! Kunnen vele andere zaken nog iets van leren!

Jordan
14 februari 2022
Bertrams
13 februari 2022

De bestelling was op tijd klaar. Het eten was lekker.

Sander Gatzen
13 februari 2022

Vekeerde sushi geleverd, mee terug gegeven en nieuwe sushi kwam later. Bezorger praatte geen nederlands en ook niet top engels waardoor ik niets begreep van wat hij zei behalve it will be oke… kwaliteit was super

Stefan
13 februari 2022

Lekker zoals verwacht en levering precies op gevraagde tijdstip.

Femke
13 februari 2022
Annie
12 februari 2022

Altijd lekkere en goed verzorgde sushi, snelle en goede service.

Chantal
10 februari 2022
Toos van Gerven-Hendrix
8 februari 2022
Erika Bakker
7 februari 2022

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debby
7 februari 2022
Judith
7 februari 2022

De bestelling kwam een half uur te vroeg, gelukkig waren we net thuis. Erg veel saus over de sushi, hierdoor smaakt alles hetzelfde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle Schouwenberg
7 februari 2022

Last minute besteld, netjes optijd geleverd top service en lekker eten!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy Beurskens
7 februari 2022
Chantal
6 februari 2022

Optijd bezorgt, vriendelijke bezorger, netjes en smakelijk verpakt. Bereidings advies op de verpakking, toppie! Oja, en het eten was heerlijk... 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
6 februari 2022
Mascha
6 februari 2022

Heerlijk gegeten en de bestelling was keurig op tijd geleverd. Super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
6 februari 2022

Het was wederom VOORTREFFELIJK❤️

Annemarie Staaks
5 februari 2022

Erg lekker, mooi en kleurrijk. Wellicht een beetje zout. Bezorgers waren een kwartiertje later dan de gevraagde tijd.

Tamaico
4 februari 2022

Met z’n allen weer heerlijk genoten! Een echte smaaksensatie!!

Kevin
4 februari 2022

Wederom een heerlijke Pokébowl! Vriendelijke en stipte bezorging!

Nicole Gorts
2 februari 2022

Ik vond alles wat we besteld hadden super lekker. Mijn dochter vond persoonlijk haar zalmsushi lekkerder als er gewoon 'het groene blaadje' om had gezeten, maar er was niets meer over op het eind, dus het viel geloof ik wel mee. Voor herhaling vatbaar. Gelukkig kan dat ook al snel, want zaterdag hebben we gereserveerd in het restaurant. Nu al zin in.

Meike Testroote
1 februari 2022
S
1 februari 2022

Verkeerde pokebowl bezorgd, na een belletje werd binnen mum van tijd de 2de pokebowl bezorgd. Super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucia
1 februari 2022

Voor de verjaardag van onze dochter heerlijke spareribs besteld. Wederom ontzettend genoten!

Gerry
31 januari 2022

Bij opmerkingen vraag gesteld of de vleesgerechten gluten bevatten. Meteen telefonisch reactie met advies en mogelijkheden wat wel mogelijk is. Super bedankt voor het meedenken ! Een enthousiaste gast aan tafel!

M.Velleman
31 januari 2022
Na
31 januari 2022

3x dezelfde rol gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
30 januari 2022

Het eten was heerlijk! We hebben de vingers erbij opgegeten 😃

Rob
30 januari 2022
Maartjr
30 januari 2022

Heerlijk gegeten. Alles super vers en grote porties. Bezorger was zeer vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marie-José
30 januari 2022

Altijd op tijd en lekker eten!

Sonja Lommen
30 januari 2022

Jammer te laat bezorgt dat kan door drukte maar dan bel ik voor uitleg en dan kunnen ze me niet te woord staan Jammer

Julia
30 januari 2022

Snelle levering, eten was top! As usual.

Angelique
30 januari 2022
Ronald Swa
29 januari 2022

Was weer onvergetelijk lekker en goed 👌

Peter
29 januari 2022
Ilonka Simons
29 januari 2022

Was weer puur genot!

Hans
28 januari 2022
Waaijenberg
28 januari 2022

Altijd perfect!

Gitte Van Bakel
28 januari 2022

Was weer super!!!

Vloet
28 januari 2022

Een woord......Top!!!! :-)

Wouter Van Denzen
26 januari 2022

Fantastische service, en heerlijke unieke sushi 😋

Titia Bouman
26 januari 2022

Was weer geweldig lekker, mooi op tijd bezorgd. Top avond gehad.

Robin
24 januari 2022

Perfect op tijd! Heerlijk relax op de zondagavond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin van den Heuvel
24 januari 2022
Paula
23 januari 2022

Eddy’s Sushi altijd een Feestje ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marta
23 januari 2022

Zooo lekker en mooi!!! Een echte aanrader!!!

Lia morre
23 januari 2022

Te koude sushi, de Mexicaanse sushi met zompige nacho’s( te lang vantevoren klaargemaakt) avocado erop was donkerbruin. Geen aanrader, jammer😩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Peeters
23 januari 2022
Rood
23 januari 2022

Super gemakkelijk Heerlijk zag er prachtig uit Precies op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.L. Spolders
23 januari 2022

lekker

Astrid
23 januari 2022

Heerlijke sushi alleen de rollen mogen vaster gerolt worden. Vallen snel uit elkaar als je ze oppakt

Chantal Stevens
23 januari 2022

Erg lekker! Was de eerste keer sushi voor ons.

Suzan
23 januari 2022
Harry Haenraets
23 januari 2022

Bezorgster belt bij de overburen aan van nr.5 rn en wil de bezorging overhandigen aan hen. Zagen dit toevallig. Ze verontschuldigt zich en brengt de bestelling naar ons..

Anja Janssen
23 januari 2022

We hebben weer genoten!!

Iris
23 januari 2022
Johan driessen
23 januari 2022

Heerlijk gegeten,twee dagen achter elkaar al. Top. Tot de volgende t.

Debbie Beurskens
23 januari 2022

Sushi was heerlijk. De soyasaus was veel te weinig. Volgende keer min 4 zakjes pp svp. Hartelijk dank.

Mark Berden
22 januari 2022

Eten was zoals gewoonlijk super. Beetje vreemd dat toen ik mijn bestelling ophaalde eigen medewerkers zonder mondkapjes rondliepen. Verder was er toen ik ons eten ophaalde veel stress bij de planning. Te druk naar mijn gevoel, waardoor de sfeer binnen niet lekker voelde.

Natalie Wilbers
22 januari 2022
Johan Driessen
22 januari 2022

Alles was top, goed verzorgd, smaakte heerlijk.

Martine
22 januari 2022

Ikzelf eet geen sushi maar had de heerlijke spareribs en yakitori spiesjes besteld met de jacked potato. Een aanrader

Peter Dorssers
22 januari 2022

Super op alles , de site , bezorgen super 😀 en smaakt nog beter 10 ⭐️ ⭐️⭐️⭐️++

Cindy
22 januari 2022

De Sweet Mary rol is echt waanzinnig lekker...een mooi eerbetoon!

Sas
22 januari 2022

Top

Franca
21 januari 2022

De lekkerste sushi ever 😁

Coenen
21 januari 2022
Lotte
21 januari 2022

Alles was weer heerlijk! Jullie hebben het weer geweldig gedaan!! Maar eerlijk gezegd zouden wij persoonlijk de sweet mary niet zo snel nog eens bestellen. Niet helemaal ons ding

Susanne
21 januari 2022

Heerlijk! Goed verzorgd zoals altijd. En deze keer de 'groente chips' apart zodat ze krokant zijn. Goede verbetering. Jullie zijn een mooi bedrijf! Tip: al die winacties zijn mooi voor jullie klantenbereik, ook voor buiten de eigen regio. Maar wat mij betreft niet nodig. Jullie verdienen gewoon dat de klanten de normale prijs betalen en niet met korting/gewonnen prijs. Het is al moelijk genoeg voor de horeca in deze tijd. Mooi hoe jullie maatschappelijk betrokken zijn. Ga zo door!

E Berends
21 januari 2022
Maxime Hahury
20 januari 2022
Astrid Stienen
20 januari 2022

Verrukkelijk!! Een genot om te zien en een nog groter genot om te eten 😋😋

Joyce
19 januari 2022

Super bezorging en heerlijk eten!

Bert H
19 januari 2022
Roseboom-Brauckmann
18 januari 2022

Bezorging was keurig op tijd en het smaakte allemaal weer voortreffelijk.

Den&Wen
18 januari 2022

Echt heel lekker eten en zeer goed verzorgd. Top

Savannah Offermans
18 januari 2022

Eerste keer hier besteld. Was echt heerlijk en goed verzorgd! We zullen zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick Gregoor
17 januari 2022

Zoals altijd heerlijk! Zo'n lekkere sushi krijg je nergens

Suchi fan
17 januari 2022

Het was eigenlijk te mooi om op te eten!!!! Was heerlijk, en de bezorg was ook top!!! Kortom, zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hay
17 januari 2022
Yvette Mutter
17 januari 2022

Het eten was precies op tijd bezorgd, we hebben heerlijk gegeten en het ziet er ook allemaal zo mooi uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angèle vd Weem
16 januari 2022

Het was weer heerlijk!!

Sylvia
16 januari 2022

Super lekkere suchi. Een streling voor het oog en mond.

Rob
15 januari 2022
Kiki
15 januari 2022

Zoals altijd weer heerlijk!

Hectors
15 januari 2022

Alles was bijzonder lekker en op tijd geleverd.

Angelique
15 januari 2022

Heerlijk gegeten, ziet er prachtig uit! Goede en snelle communicatie, vriendelijke bezorger. Je betaald wat meer maar is het zeker waard.

Gabrielle Janssen
15 januari 2022

Bezorging was stip op tijd! Presentatie van het eten was ook top. Twee verbeterpunten: hadden duidelijk bij order bevestiging al kunnen aangeven mbt voorverwarmen oven etc. Zodat t eten meteen in de oven had gekund. En bij iedere rol van de sushi waren aan t uiteinde zulke dikke, bijna dubbele sushi stukken dat ze niet te eten waren zonder door te snijden. Betere verdeling van stukken is beter. Smaakte wel echt top!